Over In2Automotive

Wij zijn het inkoopportal voor autobedrijven en bandenspecialisten die zich willen onderscheiden in de markt als het gaat om merk en prijs. Wij richten ons op de ondernemer die onafhankelijk wil blijven en waarbij de eigen identiteit van het bedrijf hoog in het vaandel staat.

Als ondernemer heb je wel vaak het gevoel dat je kansen laat liggen als je niet bij een werkplaats concept bent aangesloten. Om deze reden zijn wij met onze visie op de markt gestart met het bouwen van een portal die zich richt op het verenigen van leveranciers en importeurs. Zij kunnen met hun specialistische assortiment, de professionele marketing ondersteuning en de snelheid van levering het verschil voor u maken.

Stop dus met het online zoeken naar de laagste prijs! Dit kost u onnodig veel tijd en kies daarom voor het bestel- en betaal gemak van In2Automotive en dat alles tegen de scherpste prijs.

De levering? U raadt het al dat doen wij niet 8 keer per dag! Afhankelijk van het artikel leveren we vaak dezelfde dag en anders de volgende werkdag.

Hoe werkt het?

In2Automotive werkt via een abonnement. U betaalt een maandelijks bedrag waarmee u toegang krijgt tot ons assortiment. Na het plaatsen van een bestelling rekent u direct online af via iDEAL.

Probeer nu In2Automotive 3 maanden gratis!